Skip to main content

Åma elää todeksi arvojaan: tavoitteellisuus, ammattitaito, inhimillisyys ja ilo. Olemme sitoutuneet toiminnassamme asiakkaidemme menestykseen, ja työskentelemme sinnikkäästi ja johdonmukaisesti kohti sovittuja tavoitteita. Hyödynnämme toiminnassamme tutkittua tietoa, vahvaa asiantuntemustamme ja laajaa kokemustamme asiakkaidemme eduksi.

Työskentelymme taustalla on aina syvällinen perehtyminen asiakkaan tilanteeseen. Kohtaamme jokaisen ihmisen arvostavasti, ymmärtävästi ja ystävällisesti. Edistämme tuloksellista iloa työyhteisöissä. Suhtaudumme haasteellisimpaankin tilanteeseen positiivisesti ja ratkaisukeskeisesti, ja iloitsemme asiakkaan onnistumisista.

KTM, HHJ (hyväksytty hallituksen jäsen), työnohjaaja, Brain-Based Coach, työyhteisösovittelija ja toiminnallisen ryhmätyön ohjaaja Sari-Anne Poikkijoki on marinoitunut monissa organisaatioiden muutos- ja integraatiotilanteissa. Hän on työskennellyt tuloksekkaasti organisaatioiden, johdon ja esihenkilöiden kehittämisen parissa vuodesta 1995 ensin Turun kauppakorkeakoulussa ja sittemmin Lääkäriasema Pulssissa sekä konsulttina Romana Managementissä ja Åmassa vuodesta 2012 alkaen. Hän on taitava toimimaan kaikilla organisaatiotasoilla johdosta työntekijöihin. Syksystä 2023 lähtien Sari-Anne on ylpeästi myös EiR eli Entrepreneur in Residence, yrittäjyyden kunniaopettaja Turun kauppakorkeakoulussa.

Sari-Annen unelmassa kaikilla olisi hyvä tehdä töitä ja menestyä. Menestystä ei mitata pelkästään euroissa ja kasvuprosenteissa vaan myös ihmisten kokonaisvaltaisena hyvinvointina, sillä totuus on, että hyvinvoivat työntekijät ovat organisaation menestyksen avain. Sari-Anne etsii kaikessa työssään tilannetta, jossa jokainen voittaa.

Åma on sooloyritys, mutta monesti isompiin projekteihin on hyödyllistä ottaa mukaan muitakin ammattilaisia. Åma on kerännyt ympärilleen taitavan ja kokeneen organisaatio- ja työyhteisökehittäjien joukon. Tästä joukosta kokoamme kuhunkin asiakastarpeeseen juuri sen oikean duon tai trion tai jopa seitsikon.

Carita Rantanen

Isojen organisaatioiden johtaja ja lämminsydäminen valmentaja, KTM, coach

Johanna Paalasmaa

Työhyvinvoinnin ja henkilöstö­johtamisen monitaituri ja energinen kehittäjä, YTM, KM, työnohjaaja, työhyvinvointi­valmentaja

Susanna Sundberg-Viljanen

Vahva henkilöstöammattilainen ja työkyvyn kehittäjä, KTM, työnohjaaja ja prosessikonsultti, työkykykoordniaattori

Niina Mäenpää

Kansainvälinen työyhteisötaitojen ammattilainen ja prosessiosaaja, työterveyspsykologi, PsL, coach

Ville Valtonen

Kokenut johdon valmentaja, suorahakukonsultti ja henkilöstö­johtamisen konkari, KTM, coach, työnohjaaja, Momentous-Cresco

Anneli Romana

Työyhteisöjen ja esihenkilötyön oivaltava kehittäjä, työterveys­psykologi, PsL, coach, työnohjaaja

Kirsi Kostia

Innostava tulevaisuuden liiketoiminnan ja osaamisen kehittäjä, KTT, Great Minds

Niko Herlin

Intohimoinen futuristi, yritysjohdon konsultti ja key-note puhuja, VTM, Great Minds

Meri Lattu

Rekrytoinnin, henkilöarvioinnin ja yksilöohjauksen huima ammattilainen, VTM, Meri Lattu & Company Oy